Pui & Piper Paste Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți pastele de pui și piper. Această rețetă face 45 de porții cu 45 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză cremă philadelphia, ardei gras, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaceți creveți, Pastan și piper, Ardei roșu prăjit și paste feta coaceți, și Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, gătiți și amestecați puiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 2 min.
Adăugați ardei; gătiți și amestecați 3 min. Se amestecă sosul de paste; se fierbe 6 până la 8 min. sau până când puiul este gata și ardeii sunt crocanți, amestecând ocazional.
Adăugați cremă de brânză; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau până se topește.
Adăugați la amestecul de pui; aruncați pentru a acoperi. Lingură jumătate în 8-sau 9-inch pătrat vas de copt; top cu 1/2 cana mozzarella si 2 linguri. Parmezan. Repetați straturile.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.