Pui Alfredo Sandwich-Uri

Pui Alfredo Sandwich-Uri
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în repertoriul dvs., sandvișurile cu pui Alfredo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 60 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, pudră de usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Pui Alfredo, Pui Alfredo, și Pui Alfredo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați condimentul Italian, sarea și piperul; presară peste pui. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau un termometru pentru carne citește 170 CP, topping cu fâșii de ardei roșu în ultimele 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-un castron mic, combinați untul, pătrunjelul, pudra de ceapă și pudra de usturoi; periați părțile tăiate ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Așezați partea tăiată în sus pe o foaie de copt unsă. Se fierbe 4 inch. de la foc timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Pe fiecare fund de rolă, strat 1/4 cană spanac, 1 lingură sos Alfredo, o jumătate de piept de pui și încă o lingură de sos Alfredo. Înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Sos AlfredoSos Alfredo
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
La 8 PruneLa 8 Prune

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( Magnum). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista