Pui Alfredo Pizza
Pui Alfredo Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 622 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, spanac pentru copii, aluat de pizza de panificație și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pui Alfredo Pizza, Pui Alfredo Pizza, și Pui Alfredo Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 (mediu) de căldură.
Împărțiți aluatul în 6 porții egale. Presărați ușor făină pe o suprafață mare.
Rulați fiecare porție într-o rundă de 6 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci). Transferați cu grijă rondele de aluat de pizza pe o tăietură sau o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Glisați aluatul de pizza pe grătarul de gătit al grătarului; întindeți sosul cremos Alfredo peste runde și acoperiți cu spanac, pui și brânză.
Se presară cu suc de lămâie, sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 4 minute. Rotiți pizza cu un sfert de tură și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 5 până la 6 minute sau până când crustele de pizza sunt fierte.
Notă: se pot face runde individuale de aluat de pizza înainte.
Rulați conform instrucțiunilor și așezați între bucăți de hârtie de ceară presărate cu făină și făină de porumb; așezați într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon. Sigilați punga și răciți 8 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.