Pui Alfredo cu ciuperci și sparanghel

Pui Alfredo cu ciuperci și sparanghel
Alfredo de pui cu ciuperci și sparanghel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1104 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez convertit, ciuperci, sculptate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pui Alfredo cu ciuperci și sparanghel, Sos Alfredo cu ciuperci și sparanghel, și Alfredo de pui cremos cu ardei roșu, Broccoli și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare și grea la foc moderat 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciuperci, ceapă, usturoi, maghiran, cimbru și piper și gătiți, amestecând des, până când sucul eliberat din ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MaghiranMaghiran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați puiul, sosul alfredo și vinul; reglați căldura astfel încât bulele de amestec să fie ușor, apoi gătiți, amestecând frecvent și rupând puiul, până la abur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați sparanghel, distribuind uniform pe suprafața amestecului, acoperiți și gătiți doar până când sunt crocante-fragede, 2 până la 3 minute; nu mai mult sau sparanghelul va deveni moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Faceți un pat de orez pe un platou adânc încălzit, puneți amestecul de pui deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Aduceți apa la fierbere rapidă în mare (cel puțin 4 1/2-litru), cratiță grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați orez, amestecați bine și apoi reveniți la fierbere rapidă. Reglați căldura astfel încât apa să rămână la o ondulare blândă, dar constantă și gătiți neacoperită până când toată apa este absorbită, aproximativ 20 de minute. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Puful de orez ușor cu furculiță și se răcește 1 oră. Nu acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Puful de orez ușor din nou, apoi lingura ușor, nu ambalaj, în recipiente de depozitare din plastic, fixați pe capace, eticheta, și data. Setați în frigider sau congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Pentru a reîncălzi orezul refrigerat sau congelat, puneți orezul în sită fină mare, furculiță ușor în afară și sită de echilibru în partea de sus a cratiței mari, grele, peste apă clocotită de 2 inci. Acoperiți ușor cu capac sau folie și abur până când se încălzește, 3 până la 5 minute, dar timpii vor varia în funcție de cantitatea de orez reîncălzită și dacă este refrigerată sau congelată. Fluff cu furculiță și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista