Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle

Puii afumați cu lămâie-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 98G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1276 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet, sfoară de bucătărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Chipotle Cu Curcan Afumat, Fettuccine Chipotle cu curcan afumat, și Quesadillas de somon afumat cu sos cremos Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ceapa dulce, următoarele 7 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Puneți amestecul deoparte.
Îndepărtați excesul de piele din gâturile și cavitățile găinilor, dacă doriți. Începând de la cavități mari, slăbiți pielea de la sâni și picioare introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. (Nu detașați complet pielea.)
Așezați puii într-o tigaie mare. Folosind un baster cu bulb, strângeți uniform amestecul de lămâie-chipotle în cavitățile de pui și sub piele pe sâni și picioare.
Presărați puii uniform cu restul de 1 1/4 linguriță. sare. Puneți aripile sub, dacă doriți. Poziționați centrul unei bucăți de 3 picioare de sfoară de bucătărie sub spatele unui pui lângă coadă. Înfășurați sfoară în jurul picioarelor și în jurul corpului de pui. Legați bine la gât. Repetați cu puii rămași.
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute. Pune deoparte.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului. Aduceți temperatura internă la 225 până la 250 și mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Așezați puii pe grătarul superior de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Gatiti puii, mentinand temperatura in interiorul fumatorului intre 225 si 250, timp de 1 ora si 30 de minute.
Scurgeți așchii de lemn rezervate și așezați-le pe cărbuni. Acoperiți cu capac pentru fumător; fumați puii cu 2 ore până la 2 ore și 30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne introdus în coapse înregistrează 17
Scoateți puii din fumător; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 180 înainte de feliere.