Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle

Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle
Puii afumați cu lămâie-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 98G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1276 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet, sfoară de bucătărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Chipotle Cu Curcan Afumat, Fettuccine Chipotle cu curcan afumat, și Quesadillas de somon afumat cu sos cremos Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați ceapa dulce, următoarele 7 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Îndepărtați excesul de piele din gâturile și cavitățile găinilor, dacă doriți. Începând de la cavități mari, slăbiți pielea de la sâni și picioare introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. (Nu detașați complet pielea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați puii într-o tigaie mare. Folosind un baster cu bulb, strângeți uniform amestecul de lămâie-chipotle în cavitățile de pui și sub piele pe sâni și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
BasterBaster
4
Presărați puii uniform cu restul de 1 1/4 linguriță. sare. Puneți aripile sub, dacă doriți. Poziționați centrul unei bucăți de 3 picioare de sfoară de bucătărie sub spatele unui pui lângă coadă. Înfășurați sfoară în jurul picioarelor și în jurul corpului de pui. Legați bine la gât. Repetați cu puii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului. Aduceți temperatura internă la 225 până la 250 și mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
7
Așezați puii pe grătarul superior de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
8
Gatiti puii, mentinand temperatura in interiorul fumatorului intre 225 si 250, timp de 1 ora si 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
9
Scurgeți așchii de lemn rezervate și așezați-le pe cărbuni. Acoperiți cu capac pentru fumător; fumați puii cu 2 ore până la 2 ore și 30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne introdus în coapse înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți puii din fumător; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 180 înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista