Pui Afumat Mare "D"

Pui Afumat Mare
Big " D " pui afumat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.99 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1566 calorii. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sosul de grătar al lui paul, puiul lui paul, berea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, Jake ' s Keawe-jumătăți de pui afumate servite cu salsa de ananas afumat a lui Jake-Mango, și Ceai De Pui Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puii și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic; adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant. Înveliți în afara pielii și în interiorul cavităților găinilor uniform cu amestec de suc de lămâie; presărați uniform cu freca de pui a lui Paul și frecați-le în găini. Înfășurați fiecare pui strâns cu folie de plastic și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Înmuiați bucățile de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Pregătiți fumător în conformitate cu instrucțiunile producătorului, înlocuind berea cu apă în tava de apă. Aduceți temperatura internă la 225 până la 250 și mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți bucățile de lemn hickory și așezați-le pe cărbuni.
6
Așezați puii, pieptul în sus, pe grătarul superior de gătit și acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Pui de fum, menținând temperatura în interiorul fumător între 225 și 250, timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Scoateți capacul, ungeti cu jumătate din sosul de gratar Paul, și, dacă este necesar, se adaugă mai multă bere la tigaie de apă. Acoperiți cu capac de fumător; fumați 1 până la 1 1/2 mai multe ore sau până când un termometru de carne introdus în coapse înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cu jumătatea rămasă din sosul de grătar al lui Paul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista