Pui Afumat Din Lemn De Mere
Pui afumat Applewood ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 896 calorii, 62g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, fulgi de piper, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Applewood-pui afumat cu freca Dijon, Perfect Applewood Afumat Bere Poate Pui, și Pizza balsamică cu căpșuni cu pui, ceapă dulce și slănină afumată cu mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați ingredientele uscate. Frecați condimentul peste ambele jumătăți ale puiului. Acoperiți puiul cu folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 1 oră.
Așezați așchii de lemn în tava de fumat a grătarului. Dacă nu aveți această opțiune, puteți face un pachet din folie de aluminiu și puteți perfora câteva găuri în partea superioară a acestuia cu o furculiță și așezați direct pe cărbunii fierbinți.
Așezați puiul pe un grătar fierbinte la foc mediu, cu carnea în jos. Grătați peste așchii de lemn timp de 1 oră și 20 de minute. Acoperiți, acest lucru se va păstra în fum și pentru a preveni oxigenul să aprindă lemnul de fumat. După 30 de minute, întoarceți puiul în partea opusă. Sucurile din apropierea osului ar trebui să curgă clar.