Pui afumat cu salată caldă de porumb și cartofi

Puiul afumat cu salată caldă de porumb și cartofi ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 488 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, piept de pui, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată caldă de spanac cu nuci pecan afumate și cartofi dulci, Salată caldă de cartofi roșii și porumb, și Salată De Cartofi Cu Porumb De Slănină Caldă.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță cu apă suficient de mare pentru a ține toți cartofii și porumbul. Gatiti cartofii timp de 12 minute, adaugand porumbul dupa 6 minute, pana cand ambele sunt fragede.
Între timp, amestecați ceapa roșie feliată cu sucul de lămâie și jumătate de ulei într-un bol mare de salată.
Se amestecă uleiul rămas cu usturoiul, boiaua și unele condimente într-un castron puțin adânc, apoi se aruncă puiul până se acoperă bine.
Încălziți o tigaie, apoi grătați puiul timp de 3 minute pe fiecare parte până când este gătit. Puneți cartofii în castron cu ceapa. Așezați un știulet de porumb pe un capăt pe o placă de tocat, apoi tăiați lungimea, tăind sâmburii în fâșii.
Se amestecă în salata de cartofi cu coriandrul și condimentul, apoi se servește alături de puiul afumat la grătar, cu pene de var, dacă se folosește.