Pui afumat cu ceai verde și portocaliu

Pui afumat cu ceai verde și portocaliu
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Puiul afumat cu ceai verde și portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 203 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale, ceai slab, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Salată Verde Mare Cu Șalotă, Pui, Migdale Afumate, Capră Ch, și Pui afumat-Cheddar-umplut cu Slaw de mere verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți 2 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime pe fiecare jumătate de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2
Combinați sosul de pui și ceai pentru toate ocaziile într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scoateți puiul din pungă, rezervând 2/3 cană marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Îndepărtați cu grijă coaja de pe portocale folosind un cojitor de legume, asigurându-vă că nu obțineți nicio parte albă din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Tăiați coaja în bucăți de 2 inci. Tapetați fundul unui cuptor olandez cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Adăugați coaja de portocală, ceaiul și zahărul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți un abur de legume în tigaie peste amestecul de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați jumătățile de piept de pui în abur. Acoperiți cu folie și acoperiți cu capac. Gatiti la foc mediu-mare 25 de minute sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Se ia de pe foc.
10
Combinați marinada rezervată și sosul teriyaki într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Scoateți puiul din abur; aruncați amestecul de coajă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Serviți sosul teriyaki cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista