Pui Adobo în pergament

Puiul Adobo în pergament este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 309 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați picioarele de pui, chiles de aredrbol, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Pui copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin, și Piept de pui cu ghimbir-Scallion copt în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii guajillo pe lungime, apoi tulpina și semințele.
Încălziți o tigaie uscată din fontă (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în loturi (cu guajillos deschis plat), rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Se transferă într-un castron și se înmoaie în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți ardeii iute, apoi pur și simplu într-un blender cu 1 lingură de sare de mare și ingredientele rămase, cu excepția puiului și a sării de mare rămase până când adobo este foarte neted, aproximativ 1 minut.
Presărați puiul cu restul de 3/4 linguriță de sare de mare.
Așezați 1 pulpă de pui în centrul unei foi de hârtie pergament (aproximativ 20 pe 15 inci) și acoperiți cu 1/3 cană adobo. Adunați pergamentul în jurul puiului și legați-l strâns cu sfoară de bucătărie. Repetați cu puiul rămas și adobo.
Aranjați pachetele în 2 rafturi pentru aburi și/sau inserții pentru paste. Puneți rafturi pentru aburi (una peste alta) peste apă clocotită într-o oală pentru paste (folosiți 2 oale dacă nu vă puteți stratifica rafturile) și aburiți, acoperite strâns, până când puiul este foarte fraged și începe să cadă de pe os, 1 3/4 până la 2 ore. (Umpleți apa după cum este necesar.)
Transferați cu atenție fiecare pachet într-un castron puțin adânc.
Scoateți șirul de bucătărie și glisați încet pergamentul de sub pui și bulion. Se condimentează cu sare.
Pachetele de pergament pot fi asamblate și răcite cu până la 1 zi înainte de aburire.