Pui Adobo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Adobo de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 883 calorii, 57G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Pui Adobo, și Pui Adobo.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați pene de ceapă, oțet, lapte de cocos, usturoi, tumeric, frunze de dafin, ardei iute și boabe de piper.
Adăugați pui; Se amestecă pentru a acoperi. Apoi lăsați-l să se marineze, acoperit, la frigider pentru cel puțin 2 ore.Aranjați pene de pui și ceapă într-o oală de lut sau cuptor olandez.
Se toarnă marinada peste pui și se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Gust pentru sare și condimente.Preîncălziți broilerul.
Scoateți puiul din oală și așezați-l pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pui.
Așezați sub broiler până se rumenesc, 5 până la 10 minute. Între timp, continuați să gătiți lichidul rămas în oală până ajunge la o consistență cremoasă.Pregătiți orezul după bunul plac. Pufos cu un pic de usturoi este tradițional.
Transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu sos redus și pene de ceapă.
Serviți cu orez și alegerea dvs. de garnitură.