Pui
Puiul necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron stropiți cuburile de pâine cu uleiul, aruncându-le pentru a le acoperi uniform și condimentați-le cu sare.
Întindeți cuburile de pâine într-o tigaie cu jeleu, prăjiți-le în mijlocul cuptorului preîncălzit timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt aurii și lăsați-le să se răcească. Într-o tigaie gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când este crocantă și transferați-o cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Într-un castron mare combinați bine puiul, roșiile, scallions, 2/3 din slănină, maioneza și sare și piper după gust, împărțiți salata în 6 farfurii și aranjați crutoanele în jurul ei.
Încingeți fiecare porție cu o parte din slănina rămasă și o crenguță de busuioc.
2 căni de frunze proaspete de busuioc ambalate slab
4 lingurite suc proaspat de lamaie
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Într-un robot de bucătărie sau blender amestecați busuiocul, maioneza și sucul de lămâie. Condimentează maioneza cu sare și piper.