Pufurile de dovleac de vară
Summer Squash Puffs ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. O porție conține 111 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 329 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de sare, amestec de brioșe de porumb, dovleac de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul pentru The Fourth Of July . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pufuleți cu brânză cu spanac , pufuleți cu cremă espresso și pufuleți cu ghimbir .
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie adâncă și grea sau într-o friteuză la 365 grade F (185 grade C).
Puneți dovleacul într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron, amestecați 2 căni de dovleac*, ceapă și ouă. Într-un castron separat, amestecați făina, amestecul de brioșe de porumb, praful de copt și sarea. Amestecați bine amestecul de dovleac în amestecul de făină.
Puneți amestecul de dovleac și făină cu linguri rotunjite în uleiul încins și prăjiți până când se rumenește uniform și devine crocant.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.