Pufuri Ușoare De Ciuperci

Pufuri Ușoare De Ciuperci
Pufurile ușoare de ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de brânză cremă de usturoi și ierburi, ciuperci, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pufuri De Ciuperci, Pufuri De Ciuperci, și Pufuri De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Rulați 1 foaie de foietaj într-un dreptunghi de 16" x 10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime.
4
Întindeți o pătrime din umplutură (aproximativ 1/2 cană) în centrul fiecărui dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Bateți împreună oul și apa și periați marginile de patiserie cu spălarea ouălor. Îndoiți patiseria pe jumătate pe lungime peste umplutură; sigilați marginile patiseriei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Tăiați fiecare patiserie în 10 bucăți și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Repetați procedura cu restul de foietaj și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8
Periați oul rămas spălați deasupra produselor de patiserie și, dacă doriți, presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Faceți înainte: umplerea poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și răcită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista