Pufuri Ușoare De Ciuperci
Pufurile ușoare de ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de brânză cremă de usturoi și ierburi, ciuperci, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pufuri De Ciuperci, Pufuri De Ciuperci, și Pufuri De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 1 oră.
Rulați 1 foaie de foietaj într-un dreptunghi de 16" x 10".
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime.
Întindeți o pătrime din umplutură (aproximativ 1/2 cană) în centrul fiecărui dreptunghi.
Bateți împreună oul și apa și periați marginile de patiserie cu spălarea ouălor. Îndoiți patiseria pe jumătate pe lungime peste umplutură; sigilați marginile patiseriei cu o furculiță.
Tăiați fiecare patiserie în 10 bucăți și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Repetați procedura cu restul de foietaj și umplutură.
Periați oul rămas spălați deasupra produselor de patiserie și, dacă doriți, presărați cu piper.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Faceți înainte: umplerea poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și răcită.