Pufuri sărate pentru noaptea focului
Pufurile sărate pentru Bonfire Night ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați porumb dulce, o bucată de lapte, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bonfire noapte cartofi la cuptor, Mese De Foc, și Bonfire of The Cranberries pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul foietaj din frigider pentru a-l permite să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 190C /170C / 191° / marca de gaz 5.
Rulați patiseria pe o placă ușor făinată până când este destul de subțire.
Folosiți o farfurie sau un castron mic de cereale pentru a tăia cercuri din patiserie.
Pe jumătate din patiserie adăugați o umplutură de Haggis veggie și o împrăștiere de mazăre congelată și porumb dulce. Dacă doriți, puteți întinde mai întâi niște muștar pe patiserie.
Udați marginile cercului cu apă și pliați jumătatea fără umplutură peste jumătate cu umplutură. Apăsați marginile și sertizați cu degetele,.
Tăiați partea superioară a fiecărui puf de câteva ori pentru a lăsa aburul să iasă și pop pe o tavă de copt.
Periați fiecare puf cu lapte sau o spălare de ou și coaceți timp de 20 de minute până când pufurile sunt frumoase și aurii.