Pufuri De Somon

Pufuri De Somon
Bufe de somon este un pescatarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, piper măcinat, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pufuri De Somon Afumat, Pufuri De Somon Afumat, și Mini pufuri de somon și mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați somonul afumat, brânza feta, piperul negru și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Piper NegruPiper Negru
Brânză FetaBrânză Feta
UsturoiUsturoi
3
Întindeți foietajul pe o suprafață ușor făinată pentru a forma o foaie de 12x12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
4
Tăiați foaia în 16 pătrate de 3x3 inci.
5
Așezați o lingură de umplutură de somon în centrul fiecărui pătrat. Trageți împreună colțurile fiecărui pătrat pentru a forma 16 pachete mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
6
Ungeți pachetele cu albușuri de ou și așezați-le pe foile de copt pregătite. (Pufurile pot fi înghețate în acest moment. Vezi nota editorului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista