Pufuri De Parmezan
Pufurile de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de parmigiano-reggiano, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Pufuri de parmezan cu Marinara, Pufuri De Cartofi Parmezan, și Pufuri Cu Parmezan De Busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 2 inci într-o cratiță grea adâncă de 3 litri la foc moderat până când înregistrează 360 F pe termometru.
În timp ce uleiul se încălzește, amestecați brânza, făina, piperul și sarea într-un castron până se combină bine. Bateți albușurile într-un alt bol cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți 1/2 cană de amestec de brânză pentru a ușura, apoi pliați amestecul de brânză rămas ușor, dar bine.
Aruncați aproximativ 8 lingurițe de aluat, câte 1 linguriță, în ulei și prăjiți, întorcându-se ocazional, până când bilele de aluat sunt umflate, crocante și aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt. Faceți încă 3 loturi în același mod, readucând uleiul la 360 buc.f între loturi.