Pufuri de linte și spanac cu Dip de prune

Pufuri de linte și spanac cu Dip de prune
Pufurile de linte și spanac cu Dip de prune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pufuri de rață cu prune prăjite, Chutney De Prune Și Curmale, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală lintea; așezați într-un castron. Acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra lintei. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge bine.
3
Așezați linte și 3 linguri de apă într-un robot de bucătărie; procesați până când vasul este neted, răzuind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați lintea purificată, spanacul și următoarele 7 Ingrediente (Spanac prin usturoi), amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aruncați amestecul de linte îngrămădind linguri în tigaie. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din tigaie. Acoperiți și păstrați cald. Repetați procedura cu amestecul rămas de ulei și linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Pentru a pregăti scufundarea, combinați 1/2 cană de apă și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se servește cu pufuri.
9
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista