Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu

Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu
Berry Puffs cu Orange Muscat Cream ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3928 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, smântână grea, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr cofetari ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pufuri De Fructe De Pădure Cu Cremă De Muscat Portocaliu, Cupe De Vin Berry-Muscat, și Pufuri Cu Cremă De Ciocolată-Portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfaceți foaia de patiserie, apoi întoarceți-o (pentru a preveni despicarea cutelor în timpul coacerii).
3
Tăiați 6 (4 1/2 inch) triunghiuri din foaie cu un cuțit lung ascuțit și o riglă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Aranjați triunghiurile pe o foaie de copt unsă și înțepați ușor centrele de câteva ori cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în mijlocul cuptorului până se umflă și se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se transferă într-un raft și se răcește.
1
Amestecați amidonul de porumb, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fructe de pădure și zahăr și fierbeți la foc moderat, amestecând și rupând fructele de pădure, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Forțați pur și simplu pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide, apoi răciți pur și simplu la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Se fierbe vinul într-o altă cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 lingură, 10 până la 12 minute, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și coaja într-un castron până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți vinul în smântână până când este încorporat, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți fiecare triunghi de patiserie pe jumătate orizontal și faceți un sandviș cu aproximativ 1 1/2 linguri smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Întindeți 1 linguriță pur corkule deasupra fiecărei produse de patiserie, lăsând o margine de 1/4 inch (va rămâne pur corkule). Aranjați decorativ niște zmeură și mure deasupra și Cerneți niște zahăr de cofetari peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MureMure
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1
Berry pur aproxume poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.Crema de Muscat portocaliu poate fi făcută cu 8 ore înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MoscatoMoscato
PortocaliuPortocaliu
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista