Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito
Pufurile de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat Mango-Mojito ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 451 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos condimentat de mango-mojito, unt, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui Condimentat Cu Rom-Zahăr Cu Salsa De Mango Mojito, Cupcakes cu nucă de cocos umplute cu Mango cu glazură de Mango, și Saag paneer pufuri cu sos de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Aduceți laptele, untul și sarea la fiert într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare, amestecând până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați făină dintr-o dată. Reduceți căldura la mediu și amestecați cu lingura de lemn până când aluatul formează bilă și câteva filme de aluat fundul tigaiei gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
3
Transferați aluatul în castron mediu și răciți 5 minute. Folosind mixer electric, bate în ouă și gălbenușuri 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Aruncați aluatul cu linguri generoase la o distanță de 3 inci pe foi de copt, făcând aproximativ 24 de pufuri. Blaturi netede cu vârful degetelor umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți bufe 15 minute. Inversați foile și coaceți pufurile până la auriu adânc, cu aproximativ 10 minute mai mult. Faceți o mică fantă în partea laterală a fiecărui puf. Reveniți la cuptor, opriți focul și lăsați să se usuce 15 minute. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Se amestecă mango și smântână într-un castron mediu pentru a se amesteca. Bateți frișca și 1/2 cană zahăr pudră într-un castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți frisca în amestec de mango. Acoperiți vasul; refrigerați umplerea cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Frișcă
Smântână
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați pufurile de cremă orizontal în jumătate. Lingura varf lingura de umplere în fiecare jumătate de jos; se acoperă cu blaturi. Cerneti restul de 1/2 cana zahar pudra peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
3
Împărțiți pufurile de cremă între 8 farfurii. Puneți sosul pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
1
Pentru a tăia un mango, stați-l pe o parte lungă. Tăiați "obrazul" de fiecare parte, cât mai aproape de groapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2
Tăiați modelul încrucișat în fiecare obraz (dar nu tăiați pielea). Întoarceți-vă în afară, astfel încât carnea să apară, apoi tăiați cuburile cu cuțitul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Tăiați fructele rămase din groapă, apoi coajați și tăiați cubulețe.