Pufuri de cremă cu înghețată și Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pufuri de cremă cu înghețată și Caramel. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, ouă, sirop de caramel sundae și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pufuri de înghețată cu coniac-Caramel, Pufuri Cu Cremă De Mere Caramel, și Pufuri Cu Cremă De Caramel-Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Acoperiți o foaie mare și grea de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Pune deoparte.
Combinați 1 cană de apă, unt și sare într-o cratiță mare, grea, la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând ocazional cu o lingură de lemn.
Adăugați făină, amestecând bine până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Așezați aluatul în vasul unui mixer de suport.
Adăugați albușuri și ouă, câte 1, bătând la viteză medie cu un accesoriu cu palete până se combină bine. Bateți 2 minute la viteză medie.
Scoateți aluatul cu 1/4 cană în 8 movile la 2 inci distanță pe tigaia pregătită.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți tigaia din cuptor); coaceți încă 30 de minute. Opriți cuptorul. Perforați partea superioară a fiecărui puf de cremă cu un cuțit; întoarceți tigaia la cuptor. Se răcește pufurile de cremă în cuptorul închis timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Împărțiți pufurile de cremă pe jumătate orizontal. Umpleți fiecare puf cu 1/4 cană de înghețată și 1 lingură de sirop.