Pufuri De Ciocolată-Caramel
Chocolate-Toffee Puffs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Un amestec de batoane de caramel acoperite cu ciocolată, albușuri de ou, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pufuri De Ciocolată-Caramel, Pufuri Cu Cremă De Ciocolată, și Pufuri De Ciocolată Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți albușurile într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri tari.
Combinați zahărul pudră, cacao și batoanele de bomboane într-un castron mic și amestecați bine. Îndoiți jumătate din amestecul de cacao în albușuri (albușurile se vor dezumfla rapid). Îndoiți amestecul de cacao rămas până se omogenizează. Aruncați amestecul de ouă cu linguri rotunjite pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute (pufurile vor fi moi în centru).