Pufuri De Cartofi Parmezan

Pufuri De Cartofi Parmezan
Pufurile de cartofi parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 36 de porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de busuioc, albușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pufuri De Cartofi Parmezan, Pufuri de parmezan cu Marinara, și Pufuri Cu Parmezan De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o cratita medie cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți cartofii și readuceți-i în tigaie. Puneți tigaia la foc moderat și agitați timp de aproximativ 1 minut pentru a usca cartofii. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți cartofii în tigaie. Se amestecă smântâna, Parmigiano-Reggiano și cele 3 linguri de unt și se condimentează generos cu sare și piper. Răsturnați piureul de cartofi într-un castron mare și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi. Se amestecă o treime din albi în piureul de cartofi pentru a-i slăbi, apoi se pliază albii rămași cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Unt 2 foi mari de copt cu margini. Aruncați linguri rotunjite de amestec de cartofi pe foi la o distanță de aproximativ 1/2 inch. Aplatizați ușor fiecare movilă pentru a forma un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Ungeți movilele cu untul topit și presărați cu niște brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
7
Coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau până când este ușor umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, într-un castron, combinați măslinele și busuiocul. Acoperiți fiecare puf cu 1/2 linguriță din amestecul de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Faceți înainte: pufurile pot fi preparate până la Pasul 2 și refrigerate până la 2 zile. Sau pot fi coapte mai devreme în timpul zilei și reîncălzite într-un cuptor de 400 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista