Pufuri De Cartofi Parmezan

Pufuri De Cartofi Parmezan
Pufurile de cartofi parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 36 de porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de busuioc, albușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pufuri De Cartofi Parmezan, Pufuri de parmezan cu Marinara, și Pufuri Cu Parmezan De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o cratita medie cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți cartofii și readuceți-i în tigaie. Puneți tigaia la foc moderat și agitați timp de aproximativ 1 minut pentru a usca cartofii. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți cartofii în tigaie. Se amestecă smântâna, Parmigiano-Reggiano și cele 3 linguri de unt și se condimentează generos cu sare și piper. Răsturnați piureul de cartofi într-un castron mare și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi. Se amestecă o treime din albi în piureul de cartofi pentru a-i slăbi, apoi se pliază albii rămași cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Unt 2 foi mari de copt cu margini. Aruncați linguri rotunjite de amestec de cartofi pe foi la o distanță de aproximativ 1/2 inch. Aplatizați ușor fiecare movilă pentru a forma un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Ungeți movilele cu untul topit și presărați cu niște brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
7
Coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau până când este ușor umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Între timp, într-un castron, combinați măslinele și busuiocul. Acoperiți fiecare puf cu 1/2 linguriță din amestecul de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Faceți înainte: pufurile pot fi preparate până la Pasul 2 și refrigerate până la 2 zile. Sau pot fi coapte mai devreme în timpul zilei și reîncălzite într-un cuptor de 400 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista