Pufuri De Cartofi Dulci
Nevoie de o garnitură fără lactate? Pufurile de cartofi dulci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 85 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb, marshmallows, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pufuri de cartofi dulci și mazăre, Pufuri De Cartofi Dulci, și Pufuri De Ouă De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii dulci de mai multe ori cu o furculiță, puneți-i într-o tigaie și coaceți la 350 timp de 45 până la 60 de minute sau până se înmoaie. Se răcește, se curăță și se pune într-un castron mare. Puneți cartofii într-un piure neted. Se amestecă gălbenușurile de ou și următoarele 3 ingrediente. Se da la frigider 2 ore sau pana se raceste bine.
Împărțiți amestecul de cartofi dulci în 24 de porții. Formați fiecare într-o minge cu 1 mini marshmallow în centru.
Rulați fiecare bilă în firimituri de fulgi de porumb.
Puneți pufurile într-o tigaie ușor unsă.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Notă: pufurile pot fi pregătite din timp și congelate.
Așezați pufuri pe o tigaie căptușită cu hârtie de ceară, congelați peste noapte, apoi depozitați într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a pregăti, așezați pufurile congelate într-o tigaie ușor unsă acoperită cu spray de gătit și coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.