Pufuleții de brânză cu ierburi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, maioneză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pufuri Pufoase Pentru Aperitive Cu Ierburi, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați parmezan, brânză Romano, maioneză, busuioc, oregano, ceapă verde și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Romano
Ceapa Verde
Maioneză
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Separați fiecare biscuit necoapte vertical în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
4
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză pe fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Aranjați bucățile într-un singur strat pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute, sau până se umflă și se rumenesc.