Pufuri cu unt de miere
Pufurile cu unt de miere ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 16 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 187 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de praf de copt, sare, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pufuri De Miere De Marshmallow, Loukoumathes: Pufuri De Miere, și Pufuri De Morcovi Cu Miere.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1/4 cană de unt și miere până se omogenizează; set lateral.
Într-un castron mare, bateți ouăle până la culoarea lămâii. Bateți iaurtul și untul rămas până se omogenizează.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea; se amestecă în amestecul de iaurt.
Într-o friteuză sau o tigaie electrică, încălziți uleiul la 360 de calorii. Puneți aluatul cu lingurițe în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cald cu untul de miere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.