Pufuri cu cremă de șuncă și brânză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă pastele cu cremă de șuncă și brânză. Această rețetă are 36 de porții. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergi la magazin și cumpără brânză cheddar, ardei gras, chives și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor spoonacular de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Încearcă pastele cu cremă de espresso , pastele cu spanac și brânză și pastele cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, bateți crema de brânză, maioneza și laptele până se omogenizează. Adăugați șunca, brânza, piperul, chives-ul, pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți și dați la frigider până la utilizare.
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere apa, untul, sarea asezonată, pudra de usturoi și pudra de ceapă.
Adăugați făina toată odată și amestecați până se formează o bilă omogenă.
Luați de pe foc; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul devine omogen și lucios. Încorporați brânza, pătrunjelul și chives-ul.
Puneți compoziția cu lingurițe la o distanță de 5 cm pe tăvi de copt unse.
Coaceți la 200°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește.
Scoateți foile pe grătare metalice. Desfaceți imediat foile; scoateți capacul și puneți-l deoparte. Aruncați aluatul moale din interior. Răciți foile.
Chiar înainte de servire, umpleți foietajele cu cremă cu amestecul de șuncă.
Presărați cu pătrunjel și chives suplimentar.