Pufuri Crocante De Cartofi

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, pufurile crocante de cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 12. 480 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, lapte și brânză cheddar. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Reese ' s Puffs Rice Crispy tratează, Pufuri De Cartofi, și Pufuri De Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti, neacoperit, 10-15 minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgere; reveniți la tigaie.
Mash cartofi, adăugând treptat lapte, unt și sare; se amestecă brânza.
Se transferă într-un castron mare; la frigider, acoperit, 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Într-un vas superficial, combinați fulgii de porumb și semințele de susan. Formați amestecul de cartofi în 1-1 / 2-in. bile; se rulează în amestec de fulgi de porumb.
Așezați pe foi de copt; acoperiți și congelați până când este ferm.
Transferați în pungi de congelator din plastic resigilabile. Înghețați până la 3 luni.
A servi: Preîncălziți cuptorul la 400 de calorii.
Așezați pufuri de cartofi congelați pe foi de copt unse.
Coaceți 15-20 de minute sau până se rumenesc și se încălzește.