Pufuri Crocante De Cartofi

Pufuri Crocante De Cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, pufurile crocante de cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 12. 480 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, lapte și brânză cheddar. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Reese ' s Puffs Rice Crispy tratează, Pufuri De Cartofi, și Pufuri De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti, neacoperit, 10-15 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere; reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Mash cartofi, adăugând treptat lapte, unt și sare; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se transferă într-un castron mare; la frigider, acoperit, 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un vas superficial, combinați fulgii de porumb și semințele de susan. Formați amestecul de cartofi în 1-1 / 2-in. bile; se rulează în amestec de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați pe foi de copt; acoperiți și congelați până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Transferați în pungi de congelator din plastic resigilabile. Înghețați până la 3 luni.
8
A servi: Preîncălziți cuptorul la 400 de calorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați pufuri de cartofi congelați pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tater TotsTater Tots
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți 15-20 de minute sau până se rumenesc și se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista