Puffy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Puffy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 221 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Omletă Pufoasă, Crupe Pufoase, și Cifre De Afaceri Cu Homar Pufos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Combinați scurtarea, zahărul și zahărul brun în vasul de lucru al mixerului și smântâna până când este ușoară și pufoasă. Între timp, cernem împreună făina de tort, sarea și praful de copt și dăm deoparte.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat la amestecul cremă. Apoi adăugați vanilie. Măriți viteza până când este bine încorporată.
Cu mixerul setat la scăzut, adăugați încet ingredientele uscate la scurtare și combinați bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Se răcește aluatul. Scoateți pe foi de copt căptușite cu pergament, 6 pe foaie.
Coaceți timp de 13 minute sau până se rumenesc și pufoase, verificând prăjiturile după 5 minute. Rotiți foaia de copt pentru a se rumeni chiar. Se răcește și se păstrează într-un recipient etanș.