Puf De Cartofi Dulci

Puf De Cartofi Dulci
Puful de cartofi dulci necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 230 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Puf De Cartofi Dulci, Puf Picant De Cartofi Dulci, și Caserola Cu Puf De Cartofi Dulci Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii dulci cubați într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați cartofii dulci fierți, gălbenușurile de ou, untul și sarea în vasul de lucru al unui mixer electric și bateți la viteză mare până când cartofii dulci sunt cremoși și netezi, 3 până la 5 minute. Puneți amestecul de cartofi dulci în vasul de copt pregătit și nivelați blatul cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați stafide și nuci peste partea superioară a caserolei și apăsați-le ușor pe suprafața cartofilor dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile până se spumează, aproximativ 1 minut. Turnați treptat zahărul și continuați să bateți până când bezea este lucioasă și ține vârfuri moi, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
7
Întindeți bezea peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și bezea este ușor rumenită, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista