Puf Danez

Puf Danez
Puful danez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Puf Danez, Puf Danez, și Puf Danez Fără Lactate.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 1 cană de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în 1/2 cană unt înmuiat, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea firimiturilor grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Presărați 2 linguri de apă peste amestec; aruncați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adunați patiseria într-o minge; împărțiți în jumătate. Bateți fiecare jumătate în dreptunghi de 12x3 inci, la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de cookie-uri ungară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de unt și 1 cană de apă până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă rapid extractul de migdale și 1 cană de făină. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ouă; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Întindeți jumătate din topping peste fiecare dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când toppingul este crocant și maro; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția nucilor, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se întinde deasupra produselor de patiserie; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista