Puf Danez
Puful danez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Puf Danez, Puf Danez, și Puf Danez Fără Lactate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați 1 cană de făină într-un castron mediu.
Tăiați în 1/2 cană unt înmuiat, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea firimiturilor grosiere.
Presărați 2 linguri de apă peste amestec; aruncați cu furculița.
Adunați patiseria într-o minge; împărțiți în jumătate. Bateți fiecare jumătate în dreptunghi de 12x3 inci, la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de cookie-uri ungară.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de unt și 1 cană de apă până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă rapid extractul de migdale și 1 cană de făină. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc.
Adăugați ouă; bate până se omogenizează.
Întindeți jumătate din topping peste fiecare dreptunghi.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când toppingul este crocant și maro; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția nucilor, până se omogenizează și se întinde.
Se întinde deasupra produselor de patiserie; se presară cu nuci.