Pueblo Verde Chili

Pueblo Verde Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pueblo Green Chili. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. O porție conține 526 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, stafide, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană De Chili Verde Pueblo, Tocană De Dovleac Pueblo, și Plăcintă Cu Chili Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți chilis direct peste un arzător cu gaz setat la foc mare până când este bine carbonizat pe toate părțile (aproximativ 10 minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2
Transferați într-o pungă de hârtie, sigilați bine partea superioară și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Alternativ, char chilis sub un broiler preîncălzit până când este carbonizat pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total. Cojiți pielea de pe ardei iute și tăiați - o în bucăți de 1/2 până la 1/4 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Între timp, acoperiți stafidele cu apă fierbinte într-un castron mic pentru microunde Cuptor cu microunde la foc mare timp de 1 minut, apoi lăsați creșterea abruptă până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute. Amestecați stafidele și roșiile înmuiate cu un blender manual sau într-un blender în picioare până aproape neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți 1 lingură de ulei în oala sub presiune (Vezi nota) la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional înmuiat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați usturoiul și oregano și gătiți, amestecând frecvent până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați ardei, amestec de roșii, bulion de pui și carne de porc. Sigilați oala sub presiune și gătiți la presiune ridicată timp de 15 minute. Eliberați presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Scoateți capacul din oala sub presiune și continuați să gătiți fără capac până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute. Între timp, încălziți restul de 3 linguri ulei și făină într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu pana la culoarea blond deschis, aproximativ 3 minute. Bateți încet amestecul de făină în chili fierbinte. Continuați să gătiți până când se atinge textura dorită. Condimentează după gust cu sare. Ardeiul iute gătit se va păstra într-un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poema Cavan Extra Dry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista