Pudră de porumb prăjită și cartofi cu o stropire la grătar
Porumb prăjită și cartofi Chowder cu un burniță gratar ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.25 pe portie. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de sare, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chowder de porumb prăjit și cartofi, Chowder de pui și porumb cu cartofi prăjiți, și Pudră Proaspătă De Porumb Cu Slănină + Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 500ºF.In o tigaie mare de prăjire, combinați uleiul de măsline, prazul, țelina, cartofii, piperul, usturoiul, boiaua, rozmarinul, sarea și piperul. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați vinul și prăjiți timp de 15 minutes.In un robot de bucătărie, combinați legumele prăjite și orice lichid de tigaie împreună cu bulionul și sucul de lămâie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați porumbul și pulsați de câteva ori. Nu trebuie să fie netedă, dar porumbul nu trebuie să rămână sâmburi întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Încălziți praful într-o cratiță la foc mediu, amestecând ocazional până când este fierbinte.Se toarnă în 4 boluri și se stropesc fiecare cu 1 lingură de sos de grătar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Chowder
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.