Pudră de nucă de cocos-porumb și creveți

Pudră de nucă de cocos-porumb și creveți
Coconut-porumb & creveți Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1007 calorii, 37g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 5 și costă $6.35 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de halbă de jumătate și jumătate, ghimbir, spice de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos mărunțită neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată orez crocante tratează ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos, creveți și pudră de porumb, Pudră De Porumb De Nucă De Cocos, și Chowder de creveți și porumb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții5
Scor De Sănătate25
Revista