Pudră De Fructe De Mare Cu Pesmet Crocant

Pudră De Fructe De Mare Cu Pesmet Crocant
Ciorba de fructe de mare cu pesmet crocant este o pescatarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, vin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel la grătar cu lămâie și pesmet crocant, Supă de conopidă cu pesmet crocant de Chorizo, și Linguine Cu Creveți, Anghinare Și Pesmet Crocant.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea și 2 linguri de ulei pentru a forma firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se întinde pe o foaie de copt cu margini și se coace, aruncând o dată, până devine aurie, 6 până la 8 minute.Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați sucul de scoică și 1 cană de apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați peștele și scoicile în cratiță și fierbeți ușor, acoperite, până când peștele este opac peste tot și scoicile s-au deschis, 4 până la 6 minute. (Aruncați toate cele care rămân închise.) Se amestecă jumătate și jumătate, linguriță sare și linguriță piper și se fierbe până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se servește presărat cu pătrunjel și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista