Pudră De Fructe De Mare Cu Pesmet Crocant
Ciorba de fructe de mare cu pesmet crocant este o pescatarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, vin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel la grătar cu lămâie și pesmet crocant, Supă de conopidă cu pesmet crocant de Chorizo, și Linguine Cu Creveți, Anghinare Și Pesmet Crocant.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea și 2 linguri de ulei pentru a forma firimituri grosiere.
Se întinde pe o foaie de copt cu margini și se coace, aruncând o dată, până devine aurie, 6 până la 8 minute.Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați sucul de scoică și 1 cană de apă și dați la fiert.
Adăugați peștele și scoicile în cratiță și fierbeți ușor, acoperite, până când peștele este opac peste tot și scoicile s-au deschis, 4 până la 6 minute. (Aruncați toate cele care rămân închise.) Se amestecă jumătate și jumătate, linguriță sare și linguriță piper și se fierbe până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Se servește presărat cu pătrunjel și pesmet.