Pudră de Chili și porumb frecat de chimen pe Știulet
Pudra de Chili și porumbul frecat de chimen pe Știulet este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, porumb Spice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pui fript sud-vestic cu chimen, pudră de Chili și coriandru, Porumb la grătar cu pudră de Chili și var, și Sud-vest de porumb, Chili și chimen saut 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți porumbul în apă rece și înmuiați timp de 20 de minute.
Combinați untul și următoarele 5 ingrediente (prin ardei roșu) într-un castron mic; pus deoparte.
Trageți cojile înapoi din porumb; frecați mătăsurile din porumb.
Ungeți amestecul de unt uniform peste porumb. Înfășurați coji în jurul porumbului.
Așezați pe un grătar și grătiți 16 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.
Se servește cu pene de var.