Puckering pentru Grapefruit: gelatină de Grapefruit și tort de mâncare înger

Puckering pentru Grapefruit: gelatină de Grapefruit și tort de mâncare înger
Puckering pentru Grapefruit: gelatina de Grapefruit și tortul de mâncare înger este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, coaja de 1 grapefruit, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Grapefruit Angel Tort Alimentar, Tort cu strat de mâncare înger cu frișcă de nucă de cocos și sirop de Grapefruit, și Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați puțină apă rece într-o tigaie de 8x8, 9x9 sau 9x13 (cu cât suprafața tigaiei este mai mare, cu atât gelatina finită va fi mai subțire). Ștergeți ușor cea mai mare parte a apei cu un prosop de bucătărie curat, lăsând doar o peliculă subțire de apă peste suprafața interioară a cratiței. Trageți o foaie mare de folie de plastic peste tigaie și apăsați ușor plasticul în colțurile tigaiei, netezindu-l ușor pe părțile laterale și pe fundul tigaiei în timp ce mergeți. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Umpleți un castron mare cu câteva căni de gheață și apă de la robinet foarte rece. Înmuiați frunzele de gelatină în apa cu gheață timp de aproximativ 5 minute, până când sunt moi și flexibile. Scoateți cât mai multă apă și puneți gelatina într-o cratiță medie. Notă: gelatina din frunze este mult mai ușor de utilizat în această cantitate. Dacă utilizați gelatină pudră, amestecați cu zahărul înainte de a stropi pe suprafața celor 3 căni de lichid. Nu amestecați. Lăsați gelatina să înflorească timp de 5 până la 10 minute înainte de a adăuga coaja și încălziți ușor și amestecați amestecul până când gelatina este complet dizolvată. De acolo, urmați rețeta așa cum este scrisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați în cratiță: ceașca de apă, zahărul, zestele și 2 căni de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Puneți tigaia la foc mediu-mic, amestecând des până când toată gelatina este topită. Acoperiți oala și lăsați-o deoparte timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se amestecă încet sucul de grapefruit rămas. Se strecoară amestecul printr-o sită fină, apăsând pe solidele din sită pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Turnați amestecul de gelatină în tigaia căptușită cu folie de plastic și transferați cu grijă tigaia la frigider pentru a se răci complet. Odată ce gelatina este setată, ridicați-o ușor din tigaie folosind folia de plastic ca mânere. Folosind o spatulă metalică offset sau spatele unui cuțit înmuiat în apă fierbinte, tăiați gelatina în cuburi îngrijite. Acestea pot fi servite imediat sau păstrate într-un recipient bine închis la frigider timp de o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru tort alimentar înger-face 1 tort alimentar înger standard, 8-12 porții -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
8
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Cerneti impreuna zaharul si faina cofetarilor de doua ori si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un bol mare de amestecare sau în vasul unui mixer cu suport rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
10
Adăugați aproximativ 1/4 din zahărul granulat și bateți albușurile (cu un accesoriu de bici dacă folosiți un mixer cu suport) la viteză medie-mică. Odată ce albii sunt bine spumoși, creșteți viteza la mediu și adăugați treptat aproximativ jumătate din zahărul rămas. Măriți viteza la mediu-mare pe măsură ce albii devin strălucitori și opaci și adăugați treptat tot, cu excepția ultimei linguri sau cam așa ceva din zahărul rămas. Frecați resturile de fasole de vanilie în zahărul rămas. Bateți albii până la vârfuri lucioase și dense, dar totuși suple—medii-ferme. În ultima etapă de batere a albușurilor, adăugați zahărul vanilat și bateți până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Întoarceți albușurile într-un vas de amestecare foarte mare și larg și pliați ușor în aproximativ 1/3 din ingredientele uscate cernute (făină și zahăr de cofetărie), doar până când sunt bine distribuite, nu sunt încorporate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
12
Presărați coaja pe suprafața acestui amestec și, folosind doar două sau trei lovituri, pliați ușor coaja în aluat.
13
Adăugați jumătate din ingredientele uscate rămase și pliați ușor doar pentru a distribui.
14
Adăugați ingredientele uscate rămase și pliați ușor până când sunt bine încorporate și nu rămân vene de uscat. (Deoarece prăjiturile cu mâncare înger își obțin tot volumul și textura din albușurile bătute, este important să tratați ușor albușurile pe măsură ce încorporați ingredientele uscate. Nu vă faceți griji dacă venele de ingrediente uscate sau coaja rămân vizibile după primele adăugiri. Așteptați până la adăugarea finală de uscat pentru a plia totul bine. Acest lucru va preveni o mulțime de volum pierdut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
15
Transformați acest amestec într-o tigaie standard fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Coaceți timp de 40-50 de minute până când tortul revine la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Dacă tigaia cu tub are "picioare", răsturnați imediat tigaia pe picioare și lăsați-o să se răcească complet. Dacă tigaia nu are picioare, răsturnați-o peste o sticlă grea (glisând centrul gol al tigaiei tubului peste gâtul sticlei) și lăsați tortul să se răcească complet.** Odată ce tortul s-a răcit, rulați ușor un cuțit subțire în jurul exteriorului și Centrului tortului și scuturați ușor din tigaie. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Notă: ** Nu contează cât de bine a făcut un tort alimentar înger este, dacă se răcească în aceeași orientare ca ai copt-o, gravity va face ceea ce face gravity și comprima tort ca se raceste, anularea toate munca grea. Inversarea tortului pentru a se răci va asigura cel mai înalt și mai încântător rezultat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista