Prăjiți paste de curcan și ciuperci cu sos de brânză de vin alb

Prăjiți paste de curcan și ciuperci cu sos de brânză de vin alb
Friptura de curcan și paste de ciuperci cu sos de brânză de vin alb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 417 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, șobolani, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pastan într-o ciupercă cremoasă și sos de vin alb, Paste de ciuperci coaceți cu sos de cremă de vin alb (Vegan), și Lămâie - Usturoi Friptură De Curcan Și Sos De Vin Alb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciuperci, ceapă și șobolani; sotati 5 minute sau pana cand ceapa si ceapa sunt usor aurii. Se amestecă 1/4 cană de vin, cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gătiți 1 minut sau până când lichidul s-a evaporat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați făină; gătiți 30 de secunde, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați restul de 1/2 cană de vin, bulion și lapte; aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este ușor groasă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați fontina și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano, rămânând 1/2 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper. Amestecați amestecul de ciuperci, pastele și curcanul; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză FontinaBrânză Fontina
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; presărați cu 1/4 cană rămasă Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista