Prăjiți legume de vară și năut
Friptura de legume de vară și năut este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1059 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume de vară prăjite în straturi, Legume Curry Și Năut, și Năut și legume curry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți toate legumele într-o formă mare de prăjire și aruncați cu semințele de coriandru, cea mai mare parte a uleiului de măsline și sare și piper.
Întindeți totul într-un singur strat, apoi prăjiți timp de 45 de minute, aruncând o dată sau de două ori până când legumele sunt prăjite și rumenite în jurul marginilor.
Așezați cositorul la foc mic, apoi adăugați roșiile și nautul. Aduceți la foc mic și amestecați ușor. Condimentează după gust, stropește cu ulei de măsline, apoi împrăștie peste coriandru.
Serviți din tablă sau grămadă într-un vas de servire. Mănâncă cu bucăți de pâine.