Prăjiți legume de vară și năut

Prăjiți legume de vară și năut
Friptura de legume de vară și năut este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1059 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume de vară prăjite în straturi, Legume Curry Și Năut, și Năut și legume curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Puneți toate legumele într-o formă mare de prăjire și aruncați cu semințele de coriandru, cea mai mare parte a uleiului de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Întindeți totul într-un singur strat, apoi prăjiți timp de 45 de minute, aruncând o dată sau de două ori până când legumele sunt prăjite și rumenite în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați cositorul la foc mic, apoi adăugați roșiile și nautul. Aduceți la foc mic și amestecați ușor. Condimentează după gust, stropește cu ulei de măsline, apoi împrăștie peste coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Serviți din tablă sau grămadă într-un vas de servire. Mănâncă cu bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista