Prăjiți legume cu vinetă
Friptura de legume cu Vinaigrette este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, ulei de măsline, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Legume Vinaigrette, Legume Prăjite Cu Vinetă De Nucă, și Legume De Primăvară Cu Vinetă De Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați fiecare sfeclă într-o foaie de folie de aluminiu. Prăjiți timp de 1 oră. Între timp, înjumătățiți morcovii pe lungime, apoi tăiați-i în bucăți de 2 inci.
Tăiați fiecare bec de fenicul în optimi. Într-o tigaie, combinați morcovii, feniculul, 2 linguri de ulei, 3/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și suficientă apă (aproximativ 3/4 cană) pentru a măsura adâncimea de 1/4 inch. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 15 minute. Descoperiți și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute; lasa sa se raceasca.
Scoateți pielea de pe sfeclă, așezați-le pe o tăietură căptușită cu folie de plastic și tăiați-o în sferturi.
Transferați legumele într-un platou. Într-un castron mic, amestecați mierea, oțetul și uleiul rămas, sarea și piperul.
Stropiți vinaigreta peste legume și presărați pătrunjelul.
Se servește cald sau la temperatura camerei. În avans: prăjiți legumele și faceți vinaigreta. Puneți-le deoparte separat la temperatura camerei timp de câteva ore.
Combinați chiar înainte de servire.