Prăjiți curcanul în pungă
Friptura de curcan în pungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 346 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de curcan, ceapă, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Friptură De Curcan Pho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați făina în punga de gătit la cuptor și agitați-o.
Așezați punga cuptorului într-o tigaie mare de prăjire, care are o adâncime de cel puțin 2 inci.
Scoateți mănușile și gâtul din curcan și puneți-le deoparte pentru o altă utilizare sau aruncați-le. Clătiți curcanul sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați ceapa, lămâia, cimbrul sau pătrunjelul, sarea și piperul în cavitatea curcanului.
Ungeți exteriorul curcanului cu untul topit și presărați sarea condimentată peste tot.
Așezați curcanul în punga cuptorului și adunați punga în jurul curcanului, lăsând loc circulației căldurii. Asigurați geanta cu cravata din nailon.
Tăiați patru sau cinci fante de 1 inch în partea superioară a pungii, astfel încât aburul să poată scăpa. Puneți capetele pungii în tigaia de prăjire.
Prăjiți curcanul până când un termometru de carne citit instantaneu plasat în cea mai groasă parte a coapsei interioare înregistrează 82°, 2 până la 3 ore. (Dacă umpleți curcanul, va trebui să adăugați încă 30 de minute timp de gătit.)
Scoateți tigaia din cuptor și așezați-o pe plită.
Lăsați curcanul să se odihnească în pungă timp de aproximativ 15 minute. Scoateți cu grijă curcanul din pungă și transferați-l într-un platou pentru a se odihni aproximativ 30 de minute înainte de a sculpta. Cortați ușor curcanul cu folie de aluminiu pentru a-l menține cald în timp ce se odihnește.
Încingeți curcanul cu ierburi și struguri înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;