Prăjiți curcanul în pungă

Prăjiți curcanul în pungă
Friptura de curcan în pungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 346 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de curcan, ceapă, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Friptură De Curcan Pho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați făina în punga de gătit la cuptor și agitați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați punga cuptorului într-o tigaie mare de prăjire, care are o adâncime de cel puțin 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Scoateți mănușile și gâtul din curcan și puneți-le deoparte pentru o altă utilizare sau aruncați-le. Clătiți curcanul sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați ceapa, lămâia, cimbrul sau pătrunjelul, sarea și piperul în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
6
Ungeți exteriorul curcanului cu untul topit și presărați sarea condimentată peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
7
Așezați curcanul în punga cuptorului și adunați punga în jurul curcanului, lăsând loc circulației căldurii. Asigurați geanta cu cravata din nailon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați patru sau cinci fante de 1 inch în partea superioară a pungii, astfel încât aburul să poată scăpa. Puneți capetele pungii în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Prăjiți curcanul până când un termometru de carne citit instantaneu plasat în cea mai groasă parte a coapsei interioare înregistrează 82°, 2 până la 3 ore. (Dacă umpleți curcanul, va trebui să adăugați încă 30 de minute timp de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
10
Scoateți tigaia din cuptor și așezați-o pe plită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
11
Lăsați curcanul să se odihnească în pungă timp de aproximativ 15 minute. Scoateți cu grijă curcanul din pungă și transferați-l într-un platou pentru a se odihni aproximativ 30 de minute înainte de a sculpta. Cortați ușor curcanul cu folie de aluminiu pentru a-l menține cald în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Încingeți curcanul cu ierburi și struguri înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Toată TurciaToată Turcia
IerburiIerburi
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții18
Scor De Sănătate25
Revista