Prăjiți curcan, fenicul și ceapă cu tăiței de ou cu unt
Friptura de curcan, fenicul și ceapa cu fidea de ou cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 656 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți unt, piept de curcan prăjit, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Rețete similare includ Prăjiți curcan cu usturoi, salvie și fenicul, Boia Afumată-Curcan Prăjit De Fenicul, și Curcan Prăjit Cu Carne De Vită Cu Ceapă Piment XVN & Fennel Cu Sos De Ceapă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți EVOO într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați untul și topiți-l în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
4
Adăugați cimbru, usturoi, fenicul, ceapa și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se sotează până când este foarte moale și de culoare aurie deschisă, aproximativ 20 de minute, amestecând frecvent.
6
Presărați făina peste legume și amestecați un minut. Se degajează cu vinul, apoi se amestecă în stoc și se îngroașă. Apoi adăugați curcanul. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Pentru a servi, încălziți o oală mare cu apă la foc mare, condimentați apa cu sare și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Încălziți curcanul și feniculul la foc mediu, adăugați smântâna și îngroșați sosul, reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Scurgeți tăiței de ou, reveniți în oală și aruncați cu untul, pătrunjelul, parm și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Serviți curcanul pe un pat de tăiței de ou garnisiți cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt