Prăjiți cu sos de piper
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura cu sos piperat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 132 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de apă, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de vită prăjită, sos, budincă Yorkshire și sos de hrean, Biscuiți și sos de cârnați piperat, și Friptură De Coastă Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Înveliți o oală sub presiune de 4 litri cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați friptura; gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți aragazul cu capac și sigilați bine.
Plasați controlul presiunii peste aerisire și tub. Gatiti la foc mare pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura până când rocile de control al presiunii ocazional; gatiti 40 de minute.
Rulați apă rece peste oala sub presiune pentru a reduce rapid presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
Transferați friptura într-un platou de servire; puneți deoparte și păstrați la cald.
Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Combinați făina și apa, amestecând până se omogenizează; adăugați amestecul de făină în sucuri. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Serviți sosul cu friptură.