Prăjiți cu sos de piper

Prăjiți cu sos de piper
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura cu sos piperat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 132 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de apă, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de vită prăjită, sos, budincă Yorkshire și sos de hrean, Biscuiți și sos de cârnați piperat, și Friptură De Coastă Piperată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură. Înveliți o oală sub presiune de 4 litri cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați friptura; gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
3
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți aragazul cu capac și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Plasați controlul presiunii peste aerisire și tub. Gatiti la foc mare pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura până când rocile de control al presiunii ocazional; gatiti 40 de minute.
5
Rulați apă rece peste oala sub presiune pentru a reduce rapid presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Transferați friptura într-un platou de servire; puneți deoparte și păstrați la cald.
7
Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Combinați făina și apa, amestecând până se omogenizează; adăugați amestecul de făină în sucuri. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista