Friptura cu sos de ceapă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 330 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cuburi de bouillon de vită, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură cu sos de ciuperci, Friptură cu sos de ciuperci, și Friptură de duminică cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Presărați friptura uniform cu piper; așezați într-o oală sub presiune de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați supa de ciuperci și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
3
Acoperiți aragazul cu capac și sigilați bine; plasați controlul presiunii peste aerisire și tub. Gatiti la foc mediu-mare 20 de minute sau pana cand controlul presiunii se clatina rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți încă 20 de minute.
4
Scoateți din căldură; rulați apă rece peste aragaz pentru a reduce presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se amestecă împreună amidon de porumb și 2 linguri de apă; se adaugă la lichid în oala sub presiune. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.