Prăjitură proaspătă cu caise și miere (stil rusesc)

Prăjitură proaspătă cu caise și miere (stil rusesc)
Prăjitura proaspătă cu caise și miere (stil rusesc) ar putea fi doar rețeta est-europeană pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, praf de copt, făină și unt. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu pandișpan cu caise proaspete și miere (stil rusesc) , Tort cu pandișpan cu ciocolată cu fructe proaspete și Tort cu miere rusesc .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci cu unt și pudrați cu pesmet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați caisele tăiate felii și stropiți cu miere. Acoperiți și gătiți ușor până când caisele s-au înmuiat, apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Între timp, bate albușurile spumă cu un mixer electric până la vârfuri moi. Se toarnă încet zahăr, continuând să bată până la vârfuri tari; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Bate galbenusurile la viteza mica pentru cateva secunde pana se ingroasa usor. Se toarnă încet zahărul, continuând să bată până se îngroașă și devine deschis. Se amestecă laptele, apoi se cernează împreună făina cu praful de copt și se amestecă în gălbenușuri împreună cu amestecul răcit de caise, nucile și albușurile de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
6
Se toarnă în tava pregătită și se coace în mijlocul sau fundul cuptorului preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Slăbiți tortul trecând cu un cuțit pe marginile tăvii. Întoarceți tortul pe o farfurie, apoi puneți o altă farfurie pe fundul tortului și întoarceți-o cu partea dreaptă în sus; se răcește complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista