Prăjitură proaspătă cu caise și miere (stil rusesc)

Prăjitura proaspătă cu caise și miere (stil rusesc) ar putea fi doar rețeta est-europeană pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, praf de copt, făină și unt. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu pandișpan cu caise proaspete și miere (stil rusesc) , Tort cu pandișpan cu ciocolată cu fructe proaspete și Tort cu miere rusesc .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci cu unt și pudrați cu pesmet; pus deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați caisele tăiate felii și stropiți cu miere. Acoperiți și gătiți ușor până când caisele s-au înmuiat, apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, bate albușurile spumă cu un mixer electric până la vârfuri moi. Se toarnă încet zahăr, continuând să bată până la vârfuri tari; pus deoparte.
Bate galbenusurile la viteza mica pentru cateva secunde pana se ingroasa usor. Se toarnă încet zahărul, continuând să bată până se îngroașă și devine deschis. Se amestecă laptele, apoi se cernează împreună făina cu praful de copt și se amestecă în gălbenușuri împreună cu amestecul răcit de caise, nucile și albușurile de ou până se omogenizează.
Se toarnă în tava pregătită și se coace în mijlocul sau fundul cuptorului preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Slăbiți tortul trecând cu un cuțit pe marginile tăvii. Întoarceți tortul pe o farfurie, apoi puneți o altă farfurie pe fundul tortului și întoarceți-o cu partea dreaptă în sus; se răcește complet înainte de servire.