Prăjitură cu banane și firimituri
Prăjitura cu banane și pesmet ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 16 porții și costă 1,39 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 368 de calorii . Un amestec de unt, vanilie, ouă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjitura caldă cu pesmet și fructe de pădure, Bucăți de prăjitură cu morcovi și Torta Di Banana (prăjitură cu banane) .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați migdalele și zahărul brun; dați deoparte. Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție ușoară și pufoasă.
Adăugați ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare adăugare. Încorporați extractul.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; adăugați-le în amestecul cremos alternativ cu bananele și smântâna, amestecând bine după fiecare adăugare. Încorporați chipsurile.
Întindeți într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Presărați cu amestecul de migdale pus deoparte.
Coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Dați la răcit pe un grătar.