Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco

Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco
Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină de tort, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. grăsime și tigaie pătrată de 8x8 inch cu spray antiaderent sau unt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o până se rumenesc, aproximativ cinci minute. Păstrați-l pe foaia de copt și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-un bol de amestecare, combinați făinurile, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Bateți-le împreună pentru a îndepărta orice bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
În vasul unui mixer de masă, combinați zahărul și untul. Bateți acest amestec la viteză medie mare cu accesoriul cu palete, răzuind părțile laterale ale bolului, până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați oul și gălbenușul, pe rând, amestecând pentru a combina bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Alternează adăugarea ingredientelor uscate și a laptelui în 3 adaosuri, lăsând bătutul să bată după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, întindeți aluatul uniform de la margine la margine și coaceți timp de aproximativ 40-50 de minute, rotind tigaia după 30 de minute, până când tortul revine la atingere și un tester de tort iese cu o firimitură umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Răciți tigaia pe un suport de răcire. Întoarceți tortul răcit pe o tăietură sau pe spatele unei foi de copt și tăiați-l în 16 pătrate de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a asambla glazura, amestecați cacao, zahăr pudră, sare, vanilie și apă într-un vas de amestecare metalic de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Așezați vasul de amestecare peste o oală cu apă clocotită și amestecați până când glazura este subțire și caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Luați fiecare pătrat de tort, unul câte unul, și aruncați-l în castronul de glazură. Folosind o furculiță sau o mică spatulă offset, răsturnați tortul astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu glazură. Ridicați-l din glazură, lăsând orice exces să se scurgă și aruncați ușor tortul pe tava de nucă de cocos prăjită. Întoarceți din nou tortul, astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu nucă de cocos. Mutați tortul pe un suport de răcire timp de aproximativ o jumătate de oră, astfel încât glazura să se poată fixa și absorbi în tort. Repetați acest lucru până când toate cele 16 prăjituri sunt glazurate și acoperite cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista