Prăjituri Uscate Cu Mere
Uscate-mere stivă prăjituri este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 311 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Uscat Cu Mere, Tort Cu Stivă De Mere-Ghimbir, și Tortul cu mere al bunicii Ragland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți toate ingredientele de umplutură și un vârf de sare într - o oală grea de 4 până la 5 litri, neacoperită, amestecând ocazional și zdrobind merele cu un tocător de cartofi pe măsură ce se înmoaie, până se formează un pur gros de aproximativ 1 1/2 ore. Se răcește complet.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Cupe de briose cu unt.
Se amestecă împreună laptele și oțetul și se lasă să stea 10 minute pentru a se coagula.
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și cuișoarele.
Bateți untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în melasă și ou. La viteză mică, adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu lapte coagulat, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când fiecare adăugare este doar încorporată.
Întindeți 1 lingură de aluat în fiecare ceașcă de brioșă și coaceți doar până când o culegere de lemn introdusă în centrul unui tort iese curată, cu câteva firimituri aderente, 11 până la 13 minute. Se răcește 5 minute în tigăi pe rafturi, apoi se inversează pe rafturi pentru a se răci complet.
Întindeți aproximativ 2 linguri de umplutură deasupra 1 tort și inversați o altă prăjitură peste umplutură, apoi întindeți deasupra o lingură plină. Faceți încă 11 stive (veți avea aproximativ 2 căni de umplutură rămase).
Transferați într-un recipient etanș și răciți cel puțin 2 zile pentru ca aromele să se dezvolte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
* Prăjiturile pot fi asamblate cu 3 zile înainte și răcite într-un recipient etanș.* Umplutura rămasă poate fi folosită ca untul de mere.