Prăjituri mici de Crăciun înghețate

Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, prăjituri mici geroase de Crăciun ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr glazură, aproximativ 1 m panglică de aur, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 490 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri fierbinți de Crăciun, Prăjituri De Porumb Cu Caviar De Crăciun, și Prăjituri Krispie de orez cu budincă de Crăciun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți opt ramekine de 150 ml și tapetați fundul cu cercuri de hârtie de copt antiaderentă. Împărțiți amestecul de tort între ramekine, transferați pe o foaie de copt și glisați în cuptor.
Coaceți timp de 30 de minute până când este elastic și maro auriu închis. Lăsați până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi rulați un cuțit cu margini rotunde în jurul marginii fiecărui tort. Întoarceți-vă și răciți complet pe un suport.
Dacă prăjiturile s-au ridicat în vârfuri, faceți plat tăind vârfurile cu un cuțit zimțat. Topiți dulceața cu 1 lingură de apă și periați deasupra prăjiturilor. Frământați ușor marțipanul și formați opt bile de mărimea unei mingi de golf. (Veți avea unele rămase peste wrap bine pentru un alt timp.) Folosind un sucitor, rotiți ușor bilele în cercuri plate, de aproximativ 1 cm grosime și același diametru ca prăjiturile. Așezați marțipanul pe partea jammy a prăjiturilor. Faceți același lucru cu glazura, perindând marțipanul cu puțină apă răcită și fiartă pentru a-l ajuta să se lipească.
Bateți albușul de ou până se spumează și se rupe.
Întindeți zahărul tos pe o farfurie. Înmuiați merisoarele și rozmarinul în albușul de ou, scuturați excesul și rulați în zahărul tos pentru a crea un efect înghețat. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Îndepărtați toate, cu excepția a 2 lingurițe de albuș de ou și amestecați cu zahărul glazurat pentru a crea o pastă groasă. Utilizați pentru a fixa două afine și o crenguță de rozmarin în partea de sus a fiecărui tort. Decorați cu panglică de aur. Prăjiturile se vor păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.