Prăjituri Italiene De Crăciun
Cookie-urile italiene de Crăciun sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 120 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, smochinele, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, Prăjituri Italiene De Crăciun, și Mătușa Rachel ' s Cucidatis (prăjituri italiene de smochine de Crăciun).
Instrucțiuni
Combinați făina și praful de copt într-un bol mare de amestecare; se amestecă bine.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Faceți o fântână în centrul amestecului și lăsați-o deoparte.
Combinați zahărul, laptele și vanilia într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat ouăle.
Se toarnă în amestecul de făină rezervat, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Frământați de 3 până la 4 ori pe o suprafață ușor făinată.
Rulați la grosimea de 1/4 inch; tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.
Așezați o smochină în centrul fiecărui pătrat; apăsați aluatul în jurul fig.
Așezați fursecurile, cu cusătura în jos, pe foi de fursecuri unse.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute.
Scoateți din foile de cookie și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura peste vârfurile de fursecuri.